Immobiliària Rieres juntament amb Reality Property Spain pretén ser la seva agència de referència a les Terres de L'Ebre. Per aquest motiu posa a la seva disposició un equip professional amb més de 20 anys d'experiència en el sector de les transaccions immobiliària.

Un equip amb capacitat i preparació que desenvolupa la seva tasca amb eficàcia, honorabilitat i transparència, que és la definició de la professió d'un Agent de la Propietat Immobiliària, col•legi del que formem part des de fa més de 20 anys.


Avui podem posar a la seva disposició una cartera de més de dos-cents immobles, on de ben segur que vostè pot trobar el seu somni, l'habitatge que necessita la seva família o la seva bona inversió.

 

Oferim un tracte preferent en tots els immobles que tenim en venda o lloguer, a fi que es pugui materialitzar la venda o el lloguer amb immediatesa.


A Immobiliària Rieres, tant si vostè vol vendre o llogar la seva propietat o si està interessat en adquirir-ne una, li garantim una gestió eficaç, ràpida, seriosa i professional, adaptada a les seves necessitats i condicions econòmiques.

 

 Les nostres principals àrees d'actuació són:
› La gestió de compravenda de tot tipus d'immobles (cases, pisos, xalets, finques rústiques, solars,naus industrials...).
› Gestió de lloguer de tot tipus d'immobles.
› Assessorament en finançament.
› Assessorament d'inversors.
› Administració de finques.
› Peritatges per a particulars i administracions públiques..ADMINISTRACIÓ DE FINQUES:
L'Administrador de Finques Col·legiat és un Professional que de forma habitual i continuada administra finques de tercers, ja siguin urbanes o rústiques.


La gestió de la comunitat en bones mans, garantia de tranquil·litat.


El Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona recorda la importància de comptar amb un bon professional que vetlli pel correcte funcionament dia a dia i la convivència dins d'una comunitat de veïns.


L'Administrador de Finques Col·legiat desenvolupa una activitat de gran valor socioeconòmic que afecta, de manera directa, pràctica i quotidiana, la vida dels ciutadans.


Funcions:

• Gestionar Béns Immobles.
• Mediador.
• Aplicar la Legislació.
• Conservar i millorar la Propietat.
• Resoldre Problemes.
• Assessorar i Representar.
• Comunitats de Propietaris.